Stof
Stof Nieuws 30 april 2003

Apple werkt aan iTunes voor Windows

Mac gebruikers zijn weer verwend deze week, met de introductie van nieuwe iPods, iTunes 4 en de iTunes Music Store. En er is een hele grote groep gebruikers die nu groen ziet van jaloezie: Windows gebruikers. Gelukkig voor hen sluit Apple de ogen niet voor dit leed. Eerder werd de iPod al geschikt gemaakt voor Windows en aan het eind van dit jaar zullen Windows gebruikers ook kunnen genieten van iTunes!

Op Fortune was al te lezen dat Apple, om de Music Store ook voor Windows gebruikers toegankelijk te maken, een Windows versie van iTunes zou ontwikkelen. Inmiddels hoeven we daar niet meer aan te twijfelen, want Apple heeft namelijk een vacature geplaatst voor een ‘iTunes for Windows’-programmeur. De vacature staat zowel op de Apple site als op Monster.com.

Reageer op artikel:
Apple werkt aan iTunes voor Windows
Sluiten