Stof
Stof Nieuws 2 april 2003

Apple verklaart warm worden 12″ Powerbook G4

Op diverse Mac-gerelateerde sites zijn discussies te lezen geweest over het nogal warm worden van de 12″ Powerbook G4. Om eventuele ongerustheid weg te nemen heeft Apple een artikel ‘PowerBook G4 (12-inch): Feels Warm to the Touch‘ toegevoegd aan hun Knowledge Base. Apple geeft aan dat het warm worden van de Powerbook geen gevaar voor het apparaat of z’n gebruiker oplevert. De warmteontwikkeling blijft binnen vastgestelde normen en de ventilator zorgt indien nodig voor koeling.

Om de warmteontwikkeling te beperken geeft het artikel enkele tips. Overigens meldde Apple eerder dat de geluidsproductie van de eerste generatie MDD Powermacs ook normaal was. Desondanks is later een vervangingsprogramma gestart…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple verklaart warm worden 12″ Powerbook G4
Sluiten