DeX
DeX Nieuws 29 april 2003

Apple revolutioneert wederom

Het is Apple weer gelukt. Na de revolutionaire introducties van de iMac 1 en iMac 2, van het Mac OS X-besturingssysteem (waar de nieuwe versie van Windows – Longhorn – qua (aqua-)interface overigens ontzettend bij in de buurt begint te komen) en van de fantastische iApps, is het Apple wéér gelukt de IT-wereld op de kop te zetten. Dit keer is het met de introductie van een gloednieuwe mp3-speler die perfect communiceert met zijn favoriete software, en de introductie van een erg gebruiksvriendelijke en goedkope muziekservice. Dat dit een nieuwe revolutie van Apple is, blijkt wel uit de reacties van de bekende (non-Mac-)nieuwssites. Apple mag er trots op zijn.

CBS Marketwatch
Financial Times
Forbes.com
Wired
C|Net
The Register

Wie vult aan? (Klik op Lees Verder voor meer links)

nu.nl/internet
Standaard.be
WebWereld
ZDNet
De Telegraaf
Fortune.com
Sp!ts
Belang van Limburg
Utrechts Nieuwsblad
Computer Magazine
Trends.be
Tweakers.net
InternetNews.com
BN/DeStem

Reageer op artikel:
Apple revolutioneert wederom
Sluiten