HSL
HSL Geruchten 27 april 2003

10.3 Rumors…

Met het vooruitzicht dat Steve eind juni op WWDC een preview van 10.3 onder de naam Panther gaat laten zien, komen de voorspellingen nu al op gang…

Een rumor heb ik een aantal keer gehoord en ging over een nieuwe manier van documenten organiseren, niet in mapjes, maar in stapels… Via deze URL vind je een preview van iemand die dit zelf in flash heeft gemaakt. Ook op MacRumors en op MacFreak gaan hier enkele topics over.

Maar net zag ik bij MacRumors op “the second page rumors” een artikeltje staan dat de site apple-x.net claimt de eerste screendumps te hebben van Panther, en dat er inderdaad piles ingevoegd zijn. Welliswaar niet op dezelfde manier als bij het bovenstaande flash filmpje, maar wel op een leuke manier die volgens mij ook erg handig kan zijn.

Onderstaand de betreffende screenshots, waarvan de tweede verkleind is. De fullsize screenshots kun je vinden in het hele artikel van Apple-x.

Ik hoop dat we binnenkort ook nog meer mogen genieten van onzinnige, nutteloze, leuke speculaties die meneer Jobs over het algemeen toch niet op de markt zou willen/kunnen brengen..

Update:
Na het verschijnen van de screenshots op Apple-x werd de site overspoeld met bezoekers. Daardoor liep de boel in de soep en zijn de screenshots verplaatst. De pagina op Apple-x is daarom verplaatst, de bovenstaande link is daaraan aangepast.

Update 01-05-2003:
MacRumors heeft vernomen dat van OS X 10.3 nog geen seeds zijn verstrekt buiten het ontwikkelteam. Derhalve zouden de screenshots niet echt kunnen zijn.

Reageer op artikel:
10.3 Rumors…
Sluiten