Boris
Boris Nieuws 12 april 2003
Leestijd: 1 minuut

10 jaar oude Powerbook met Intel Inside?

We hoorden al verschillende geruchten dat Apple in de toekomst misschien ook met Intel-chips zou willen gaan werken.
Kennelijk wil Intel ook graag met Apple-technologie werken. Wie onderstaande link volgt, komt namelijk op een nogal vervelende reclamepagina die iedere bezoeker van de Wired-site te zien krijgt. Het gaat om een zogenaamde ‘Interstitial’, oftewel, een pagina die vertoond wordt voor je naar de site kunt. Deze advertentie toont een laptop die ‘unwired’ zou moeten zijn en vertelt vervolgens dat dat kan met behulp van de nieuwe Intel-technologie. Deze nieuwe technologie heet Centrino en het gaat om een chip waar Wi-Fi ingebouwd is.

Het grapppige van de advertentie is dat de afgebeelde computer een Apple Powerbook van 10 jaar oud lijkt te zijn. Zonder ‘Intel Inside’ natuurlijk!

Powerbook met Centrino inside???

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
10 jaar oude Powerbook met Intel Inside?
Sluiten