DeX
DeX Nieuws 11 maart 2003

Vervangers voor Apple’s apps: iTunes

Voor diegenen die eens want anders willen dan de programma’s die Apple standaard bij Mac OS X bijlevert, ben ik eerst maar eens op zoek gegaan naar een programma dat goed genoeg is om iTunes te vervangen. Voor de tijd van Mac OS X gebruikten veel mensen al het programma Audion, en datzelfde programma is met versie 3.0.2 gereed gemaakt voor Mac OS X 10.2 Jaguar.
Om heel kort te zijn: Audion is in staat om iTunes te evenaren (en op sommige punten voorbij te gaan). Audion doet precies hetzelfde als iTunes (ja, ook het streamen van muziek), maar kan ook méér. Je kunt bijvoorbeeld verschillende skins downloaden of geluid opnemen! Verder kun je nog bergen opties instellen in de voorkeuren… Echt een aanrader als je iTunes zat bent.

Audion
Download Audion

Reageer op artikel:
Vervangers voor Apple’s apps: iTunes
Sluiten