MacAttack
MacAttack Nieuws 9 maart 2003

Switch is nog steeds het woord van het jaar

Apple heeft met haar switch campagne (en natuurlijk ook met haar sublieme produkten) vorig jaar erg veel mensen over de streep kunnen trekken, om hun PC te droppen waar ze dat al jaren wilden doen: door het raam. Dat hebben we dit jaar al voldoende gemerkt op ons forum, waar geregeld switchers komen getuigen dat ze de eerste keer in hun leven gelukkig zijn.

Het is natuurlijk wel te begrijpen dat sommige mensen niet zomaar de praatjes van Apple geloven, elke fabrikant kan natuurlijk zeggen dat hij het verschil maakt. Kijk maar eens op de site van bijvoorbeeld Microsoft. Gelukkig zijn er ook veel onafhankelijke sites die PC-gebruikers willen informeren. Sommigen doen dit zeer goed. En vertellen ook wat Apple verzwijgt. Eén van die sites is PC to Mac (engelstalig).
Pro’s en contra’s worden mooi naast elkaar gelegd, zodat “je het ook eens hoort van een ander”.

Voor alle twijfelaars dus: PC to Mac

Reageer op artikel:
Switch is nog steeds het woord van het jaar
Sluiten