Switch is nog steeds het woord van het jaar

Door: MacAttack - 4 reacties

Apple heeft met haar switch campagne (en natuurlijk ook met haar sublieme produkten) vorig jaar erg veel mensen over de streep kunnen trekken, om hun PC te droppen waar ze dat al jaren wilden doen: door het raam. Dat hebben we dit jaar al voldoende gemerkt op ons forum, waar geregeld switchers komen getuigen dat ze de eerste keer in hun leven gelukkig zijn.

Het is natuurlijk wel te begrijpen dat sommige mensen niet zomaar de praatjes van Apple geloven, elke fabrikant kan natuurlijk zeggen dat hij het verschil maakt. Kijk maar eens op de site van bijvoorbeeld Microsoft. Gelukkig zijn er ook veel onafhankelijke sites die PC-gebruikers willen informeren. Sommigen doen dit zeer goed. En vertellen ook wat Apple verzwijgt. Eén van die sites is PC to Mac (engelstalig).
Pro’s en contra’s worden mooi naast elkaar gelegd, zodat “je het ook eens hoort van een ander”.

Voor alle twijfelaars dus: PC to Mac

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  Bert

  Prima idee en opzet en ben daarom snel even door de site gewandeld, ziet er overzichtelijk uit, maar kan nog niets zeggen of men objectief is.
  Daarnaast stelt eenieder zelf zijn of haar prioriteiten aan een computer, maar ben zeker van plan om de site vaker te gaan bezoeken om zelf ook objectief te blijven.

 • Profielfoto
  KeKo

  vraag me wel af in hoeverre het nu echt objectief is. Het zal niettemin door macgebruiker(s) gemaakt zijn en dan kun je nooit volledig objectieg zijn…

 • Profielfoto
  MacAttack

  Ik denk dat er niks objectiever is dan het van de gebruiker te moeten horen in plaats van de fabrikant. Je kan toch moeilijk iemand die windows gebruikt laten oordelen over Macs als hij ze nog nooit heeft gezien.

  Je moet toch al over een mac beschikken om een objectief oordeel over een mac te kunnen vellen. En ik ken heel weinig maccers die nog nooit opeen PC hebben gewerkt.

  Ok ik weet het er zijn uitzonderingen
  :p

 • Profielfoto
  HRH

  Als dit objectief is vreet ik m’n hoed op. Het is ongezouten reclame voor Apple, ik vermoed ook door Apple. Daar is nix mis mee maar pretendeer dan niet onafhankelijk te zijn.