MacAttack
MacAttack Nieuws 6 maart 2003

Reason 2.5 is uit!

Audio software bedrijf ‘propellerheads’ heeft op het Musikmesse Festival in Frankfurt zijn nieuwe versie van het fel bejubelde programma Reason voorgesteld. Reason is een “Virtual studio rack” en is een zeer handige tool voor muzikanten die dromen van een studio vol materiaal maar opkijken tegen de kosten of voor diegene die de toekomst zien in softsynths.

Reason 2.5 zal volgende nieuwe features hebben een RV7000 Advanced Reverb, een professionele stereo reverb ; BV512 Digital Vocoder, een 4 tot 512-band vocoder met equalizer; Scream 4 Sound Destruction Unit, een geavanceerde distortion machine; UN-16 Unison, een effect om klank te verbreden; Spider Audio Merger & Splitter, een tool voor patchbay freaks; en Spider CV Merger & Splitter, ook een tool voor patchbay freaks die graag met CV en Gates experimenteren.

de Reason 2.5 update is nu gratis te downloaden voor alle geregistreerde Reason gebruikers.

Propellerheads

Reageer op artikel:
Reason 2.5 is uit!
Sluiten