Reason 2.5 is uit!

5 reacties

Audio software bedrijf ‘propellerheads’ heeft op het Musikmesse Festival in Frankfurt zijn nieuwe versie van het fel bejubelde programma Reason voorgesteld. Reason is een “Virtual studio rack” en is een zeer handige tool voor muzikanten die dromen van een studio vol materiaal maar opkijken tegen de kosten of voor diegene die de toekomst zien in softsynths.

Reason 2.5 zal volgende nieuwe features hebben een RV7000 Advanced Reverb, een professionele stereo reverb ; BV512 Digital Vocoder, een 4 tot 512-band vocoder met equalizer; Scream 4 Sound Destruction Unit, een geavanceerde distortion machine; UN-16 Unison, een effect om klank te verbreden; Spider Audio Merger & Splitter, een tool voor patchbay freaks; en Spider CV Merger & Splitter, ook een tool voor patchbay freaks die graag met CV en Gates experimenteren.

de Reason 2.5 update is nu gratis te downloaden voor alle geregistreerde Reason gebruikers.

Propellerheads

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Beathoven

  Goed om te lezen dat ze een betere reverb module aan het pakket toevoegen. De standaard reverb was idd niet echt geweldig (klinkt wat blikkerig). Ik had ook een aanpak van de subtractor verwacht, maar dat wordt waarschijnlijk bewaard voor versie 3.0.

 • Profielfoto
  Eprom

  De subtractor klinkt nu door de UN-16 echt moddervet, dus daar hoeft niets aan veranderd te worden.

  Eprom (Reason betatester)

 • Profielfoto
  Beathoven

  Net ff een paar van die samples beluisterd en het klinkt idd heel strak. Ik wil ‘m ook wel ff betatesten;)

 • Profielfoto
  HSL

  REASON 2.5 is er nu al…
  http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/9403
  daar kan je hem updaten als je geregistreerd bent..

  Hs-L

 • Profielfoto
  Eprom

  Reason 2.5 IS ER NOG NIET.

  Er is alleen een (eerste) beta versie die nog lang niet af is.
  (crash central ;) )