omt_admin
omt_admin Nieuws 12 maart 2003

Nieuw boek voor Switchers: ‘Switching to the Mac: The Missing Manual’

O’Reilly en Pogue Press kondigden vandaag het boek ‘Switching to the Mac: The Missing Manual‘ aan.
Apple’s Switch campagne, gericht op Windows gebruikers die de ingewikkeldheid, inbreuk op de privacy en virussen zat zijn, is behoorlijk succesvol. Daarop volgend laat dit beknopte, onderhoudende en computerjargon-vrije boek, geschreven door David Pogue (schreef meerdere Mac boeken en is columnist van de New York Times), beginners en gevorderden zien hoe je snel kan overschakelen van Windows naar Mac. Het boek heeft een basisprijs van $24,95 maar kan bij Amazon.com al online besteld worden voor $13,97.

Het ISBN-nummer is: 0596004524

Reageer op artikel:
Nieuw boek voor Switchers: ‘Switching to the Mac: The Missing Manual’
Sluiten