Microsoft scoort hoog!

8 reacties

Nr 11 scoort ons favoriet softwarebedrijf in de top 101 van de domste buisness blunders. En welke andere verdienste dan hun OS kan daarvoor in aanmerking? Eigenlijk zou ik nu een hele waslijst kunnen geven, maar we zullen maar onmiddelijk terzake komen. Het belachelijkste Microsoft moment van 2002 was Microsoft’s “Switch” campagne.

Weet je nog bewonderenswaardige microsoft momenten laat het ons weten.

Buisness 2.0

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Eindelijk een keertje goed dat ze hoog scoren;)

 • Profielfoto
  Jan-Willem

  hebben ze idd ook een keertje verdient.

 • Profielfoto
  cees

  Onderaan het artikel vertelt ze dat ze zo gemakkelijk vond om verbinding te maken met het internet.
  Maar de Jaguar is hier toch het snelst in.
  Toen ik Jaguar installeerde heb ik helemaal niks ingesteld het ging allemaal via het ethernet automatisch. Kon gelijk met adsl surfen. We delen nu met 5 Mac’s en 1windhoos-bak die adsl lijn.
  Maar zo moeiteloos als de Mac’s zelf hun internet instellingen configureerde zo veel moeite had de PC ermee. Dat heeft wel een halve dag geduurd.
  In ons gebouw zit nog een bedrijfje die slechts met PC’s werken en die wilden ook hun adsl aansluiting delen maar daar moest dus wel een peperdure snelle IT-jongen voor komen. Die is daar gewoon een hele dag mee bezig geweest. Tel eens uit wat dat wel niet kost. Zo ken ik nog iemand die een PC netwerk heeft in zijn bedrijfje.-Had problemen met zijn post op zijn nt-server heeft een week geduurd en heeft hem 4000 euro gekost aan die IT-mannen. Ben blij dat ik met de Apple’s alles binnenshuis houd.
  De vergelijking tussen windows-XP en een Lexus is volgens mij dan ook alleen de prijs.
  Bovendien Wie wil er nou nog een Lexus als je ook een Jaguar kunt krijgen.:)

 • Profielfoto
  franswilco

  Ook staan ze op nummer 41:

  Thus revealing the grime and graffiti with which New Yorkers are clearly far more comfortable.

  To promote its MSN 8 online service, Microsoft places hundreds of butterfly-logo decals on traffic signals and sidewalks throughout Manhattan. After the city threatens to fine Microsoft $50 per decal, the company apologizes and removes the stickers.

  En 48 tot 51 gaan over die fantastisch .net service. Ik heb het artikel niet helemaal doorgelezen. Er zijn er vast meer.

 • Profielfoto
  mr_omvlee

  missschien op de verkeerde plek, maar ik hoor overal dat .net verhaal, maar wat moet ik me erbij voorsellen en waarom is dat zo’n enorme blunder van Microsoft? ? ? ?:D

 • Profielfoto
  PeterH

  zelfs Bill weet niet wat .Net precies inhoud :p

 • Profielfoto
  mr_omvlee

  ooooooowh, dan hoef ik me niet te schamen :p

 • Profielfoto
  tost

  ze staan zelfs al eens op vijf!

  5. Celebrating the can-do spirit that continues to make American capitalism the envy of the world.
  At a developers conference in September, Microsoft (MSFT) senior vice president Brian Valentine describes the state of the art in OS security: “Every operating system out there is about equal…. We all suck.”