iPod update 1.2.6

16 reacties

De software voor de iPod is geupdate naar versie 1.2.6:

Niet veel nieuws, maar wel een belangrijke bug waar veel mensen klachten over hadden.

Download update

Reacties

16 reacties
 • Profielfoto
  HSL

  das jammer, ik had namelijk geen batterij problemen..

 • Profielfoto
  Jor1

  ik wel, en ben erg benieuwd! :D

 • Profielfoto
  remier

  Niet veel nieuws, maar wel handig voor die mensen met batterij ‘problemen’ :D

 • Profielfoto
  ParadoX

  ik las dat vanaf de 1.2.1 update dfe europese maximale geluidsnorm id oorgevoerd klopt dit…? Kan i nu niet meer zo zacht als eerst.
  Ik uodate hem daarom xpress niet niet heb nu 1.2 erin!
  hoop dat iemand het weet/??

 • Profielfoto
  Igor

  1.2.1 is nog met goed geluid… 1.2.2 is met europese norm erin… 1.2.6 zal ik even checken.. volgens mij doet hij het nog gewoon

 • Profielfoto
  Igor

  is nog goed!

 • Profielfoto
  ParadoX

  Dus als ik die 1.2.6 er in stop dan heb ik geen last van de Eu norm!>??

 • Profielfoto
  ParadoX

  Tja gaat ie nou net zo hard als eerst of niet…
  Ik wete het niet meer, heb geen vergelijkingsmateriaal meer:( Het lijkt wel of ie zachter is maar dat zal wel ideefiXzijn ???

 • Profielfoto
  Elstar

  Oef, ben ik blij dat ik mijn iPod nog niet terug heb gebracht voor reparatie. De mijne geeft al na anderhalf uur de geest.
  Het is een bekend probleem bij oudere 5gB iPods waarvoor al langer een update beschikbaar schijnt te zijn. Ik had die tot nu toe nergens kunnen vinden. Blij dat Apple dat nu breed verspreid.

 • Profielfoto
  iAgree

  Is daar iets aan te doen aan het volume ?? Ik krijg er maar weinig volume uit m’n walkman gaat echt een stuk harder:(

 • Profielfoto
  Elstar

  djdata,
  Er zit onder de instellingen de optie geluidscontrole. Misschien staat die bij jou op aan.
  Overigens zit dat er niet voor niets op. Apple was daartoe verplicht door de Franse wetgeving. De iPod schijnt een van de luidste mp3-spelers te zijn (ikzelf hoef het volume ook nooit verder dan half open te zetten).
  Misschien heb je je walkman wel altijd veel en veel te hard staan. ???

 • Profielfoto
  HSL

  nee Elstar,.. de update naar 1.22 was om het geluid zachter te zetten (maar een paar DB) en dat is niet in te stellen.. in frankrijk mogen dit soort apparaten niet boven een bepaalde hoeveelheid DB uitkomen.. en ik neem aan dat 1.26 dat nu ook heeft, het is immers een paar DB en dat hoor je bijna niet!!.. maar het is dus niet in te stellen zoals jij zegt, want die volumecheck is alleen maar om alle nummers het zelfde aantal % volume te geven (mocht je dit in iTunes veranderd hebben)… dit zat namelijk ook al in 1.2 en niet alleen in de europese 1.2.2 update.. (en het zit ook al sinds iTunes 3.0 in iTunes… en ik denk niet dat apple allerlei verschillende software varianten in omloop wil brengen.. die paar DB (geloof 4 of 5) is flauw van frankrijk, maar regels zijn regels..

 • Profielfoto
  iAgree

  Als ik me niet vergis is 3db een verdubbeling van het geluids level dus dat ga je echt wel horen. Maar als ik m vol open heb staan dan hoor ik echt bijna niets dan het verkeer op straat, ik had gehoopt dat je met een progje de boel weer op max kunt zetten zodat ik met mijn eigen volume knop kan bepalen hoe hard ik m zet, en dat dat niet door de ipod word bepaalt, maar dat is is dus niet te fixen ????

 • Profielfoto
  Elstar

  De update werkt. Mijn iPod heeft vandaag minstens 6 uur gedraaid en de batterij is nog lang niet leeg. Zo was ik het eigenlijk ook altijd gewend.

 • Profielfoto
  HSL

  inderdaad djdata dat is niet te fixen, alle iPods werken nu volgens de franse norm en daar is niks aan te doen!!

 • Profielfoto
  iAgree

  Ik heb m dan toch maar ff gedowned de nwe update maar nu kan ik m niet updaten omdat ie nadat ik me pasw voor de ipod updater in toets hij m unmound en dan zegt de updater los koppelen en weer aan koppelen om het af te maken , maar dan gebeurt weer precies hetzelfde.Weet iemand een oplossing?