Heeft Apple binnenkort een online music store?

10 reacties

De LA Times heeft informatie over een Apple Music-service. Deze service zou volledig volgens de Apple-filosofie zijn: “Betalen en downloaden op een zeer eenvoudige manier” (bijvoorbeeld met behulp van one-click). De service zou zich toespitsen op Mac- en iPodgebruikers.

Tegelijkertijd zouden we samen met deze service ook een nieuwe versie van iTunes mogen verwachten (Ik doe een gok en wed op een technologie als iCommune).

LA Times (gratis registreren voor volledige artikel)

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  DEUZ

  Zal wel niet voor europa bedoeld zijn. Gekloot met dat betalen overzee.

 • Profielfoto
  mr_omvlee

  nou, dat denk ik wel, de iPhoto-albums komen toch ook niet helemaal uit de VS overgescheept.
  Ze zullen het hier ook wel op een akkoordje gooien met wie dan ook.

 • Profielfoto
  JeePee

  Lijkt me dat je een creditcard nodig hebt….. ???

  Gelukkig heb ik er eentje, maar voor hoelang……

 • Profielfoto
  Sage

  Zou je ook met paypal of iets dergelijks kunnen betalen?
  Als je kijkt bij de manieren die Apple bied om te betalen op de AppleStore dan zie je CreditCard, Overmaken en nog iets maar dat kan ik niet vinden…. ???

 • Profielfoto
  ParadoX

  ik vraag me alleen sterk af: Wie gaat hier gebruik van maken. Als je breedband internet hebt, dan kan je natuurlijk net zogoed met Limewire je muziek downen, en mensen zonder breedband kunnen toch niet van deze dienst gebruik maken en die kopen de cd gewoon in de winkel….lijkt mij!

 • Profielfoto
  Tjerker

  iPhoto albums in Europa? Dacht van niet?

 • Profielfoto
  Elger

  nu maar hopen dat appel-nederland een postbank nummer opengooit voor betalingen:D lekker makkelijk

 • Profielfoto
  2erik

  Ik denk dat we met z’n allen toch eens moeten gaan realiseren dat bepaalde zaken ik het leven niet gratis KUNNEN zijn. Laten we eerlijk zijn, mensen die muziek maken willen ook boterhammen eten…Ik geef toe, EUR 20 voor 1 ceedeetje is wat veel van het goede, dus daar moet/kan wel wat vanaf. Als je nu ongeveer EUR 1.50 per nummer betaald als je een CD koopt kan ik me voorstellen dat je via deze service de helft betaalt.

  Ik denk dat het geen slechte zet is. Voor een goed en eerlijk product wil ik best betalen. Maar wel wat het waard is.

 • Profielfoto
  Sage

  En waarvoor zouden de betalingen niet via Apple Nederland kunnen verlopen? Zou al een stuk beter zijn. Ik neem aan dat de betalingen van de computers ook niet gelijk op de bankrekening van Apple zelf komen.