Één Mac naar Midden-Oosten

Door: DeX - 9 reacties

Naast de 300.000 soldaten en de honderden tanks en vliegtuigen die richting Irak worden gestuurd, gaat er ook één Mac mee naar het Midden-Oosten.
Het betreft de 1 GHz Titanium G4 Powerbook van majoor Shawn Weed. Eigenlijk wilde hij eerst een Panasonic Thoughbook meenemen, maar die bak was niet snel genoeg voor het laden van de satelietafbeeldingen.

Aldus Weed:

Lees het hele artikel hier.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  F vd Geest

  Dat is HEEL triest nieuws… :(

 • Profielfoto
  zoem

  Dit is inderdaad geen nieuws om fier op te zijn. Die verwaande Amerikanen hebben al lang beslist dat ze willen terugslaan. Zij het niet in Afganistan, waar ze met frustraties teruggekeerd zijn, dan maar Sadam een lesje leren. “We kunnen toch moeilijk terug naar huis keren zonder dat we eens mochten vechten…”
  Het zijn zo’n kleine kinderen.
  En dat er dan een Mac in betrokken moet zijn, inderdaad nieuws waar je liever niet mee te koop loopt.
  PS: Laat me niet verkeerd verstaan, ik ben geen voorstander van de Iraakse dictator, maar oorlog is GEEN alternatief.
  “War never decides who is right, only who is left”

 • Profielfoto
  GIJay

  Het is toch weeral een mac…
  Wilt gewoon zeggen dat zelfs slechterikken voor een mac kiezen, wat maakt dat dan van onze “goede” vriend bill wel niet?

 • Profielfoto
  MacAttack

  Eén mac naar de golf is één mac teveel

 • Profielfoto
  zoem

  MacAttack, groot gelijk ;)

 • Profielfoto
  Whymme

  Als ik toch naar de foto kijk die bij dat bericht horen op deze site, dan staat de Amerikanen nog wat te wachten. Aangenomen dan dat de dinosaurussen die op die mac te zien zijn, een van de satellietbeelden van majoor Shawn Weed is:)

  Whymme

 • Profielfoto
  DeX

  hahahaha:D

 • Profielfoto
  nankovic

  Bij zoiets slechts, is het toch goed nieuws, van die Mac. Zelfs om de meeste wrede grap moet je toch kunnen lachen.

 • Profielfoto
  lusn

  Geen oorlog ook niet met 1 Mac. Sinds de vorige golfoorlog in 1991 sterven er nog steeds kinderen iedere dag aan gebrek aan medische verzorging of ziektes veroorzaakt door stralingen na de bombardementen van de amerikanen. Toen waren het alleen Mac’s die het amerikaans leger hadden overgevlogen via Zaventem-België. Apple is ook een Amerikaans bedrijf, dat zijn centje meeverdient aan de oorlog. Misschien moet ik als trouwe Mac gebruiker straks nog boycot amerikaanse producten roepen. Stop USA!!