omt_admin
omt_admin Nieuws 13 maart 2003

Australische studenten krijgen iPod

Tweedejaars studenten van de Western Australia University krijgen voor hun 2e semester een iPod te leen! De digitale muziek speler is bedoeld om huiswerk of videoprojecten op te slaan. Het multimedia centrum van de school is aan het experimenteren met digitale media en probeert studenten aan te moedigen om digitaal te communiceren. Leitha Delves, vertegenwoordiger van het multimedia centrum zegt: ‘The iPod and the internet together give the students access to limitless amounts of information on the web which anyone is free to use or abuse’ :-).

Ondanks het feit dat ik niet meer leerplichtig ben, denk ik dat ik toch maar ga emigreren naar Australië. Alleen al omdat ze in Nederland nooit met dit soort coole ideeën komen.

Klik hier om het artikel te lezen.

Reageer op artikel:
Australische studenten krijgen iPod
Sluiten