Apple update iMovie volgens MacOSX.nl-voorspelling

4 reacties

Apple heeft de iMovie 3.0.2-update uitgebracht. Wij van MacOSX.nl hadden dit al voorspeld (zie dit artikel). Volgens Apple verbetert deze update de stabiliteit en performance van iMovie. De eerste reacties van gebruikers zijn vaak (zeer) positief.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  hankie

  Zojuist gedownload en snel getest…..perfect!!!! alle vertraging is pleitos (G3, 600 mHZ). Ga nu de bus halen

  Groet

  Hankie

 • Profielfoto
  YoramIH

  Het lijkt er op dat de betafase van iMovie 3 voorbij is.

 • Profielfoto
  onem

  Heeft niemand problemen met deze update?? Vanaf nu kan ik niet meer een preview doen met volledig venster. Op een of andere mannier doet de button het niet meer. Ook herkende hij mijn recorder niet meer en moest hem eerst laten afspelen en iMovie weer opstarten??

  Verder is hij wel sneller geworden en hij start zeker beter en sneller op.

  Dus ik denk dat er hier en daar nog wel wat verbeteringen aan moeten komen, nadat ik alles getest had heb ik maar een mailtje gestuurd naar de support afdeling. En kreeg een mailtje terug met het antwoord dat nog niet alles verholpen was, zeker niet met het merk recoder die ik heb.

  Dus er zal binnenkort nog wel een update plaatsvinden.

 • Profielfoto
  OS or not to OS

  Na het installeren van de update iMovie 3.02 is het systeem inderdaad iets sneller. alleen het verwerken van overgangen e.d. duurt nog steeds eindeloos.
  Maar nu blijkt dat, wanneer ik een stukje wil afspelen ter controle van een actie, dat de voortgang niet te stoppen is !! Alleen de ‘ terug-naar-het-begin-knop’ werkt : het draaien vd film stopt en gaat terug naar het begin. Da;s dus niet handig. Bij de vorige versie kon er op een willekeurige plaats buiten de plaatjes worden geklikt en de draaiende film stopte.
  Ben ik de enige die dat tegenkomt of doe ik iets fout ? ???