Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 31 maart 2003

Apple en Adobe; trage macs of slechte programmering?

Onlangs postte Adobe een review op haar site (The great render race) waaruit bleek dat ‘the PC consistently outperformed the Macintosh machine, at an impressive rate.’ Opvallend genoeg onder de link ‘…/pcpreferred.html’ Er is veel te spreken geweest over het artikel. Mac ‘haters’ gebruikten het tegen de Apple en de Applegebruikers voelden zich geschoffeerd, vooral door ‘the tone of voice’.

Vreemd genoeg werd er maar weinig gekeken naar WAT er getest werd. Namelijk Adobe After Effects. Adobe toont met hun eigen artikel vooral aan hoe matig het programmeerwerk is voor de Applegebruikers. Lees het onderstaande artikel en zie hoe de mac en de PC gelijkmatig zijn qua performance als er ook op de mac gebruik gemaakt wordt van goede dual-processor programmering.

Rest ons nog één extra vraagje: In hoeverre heeft het niet optimaal krijgen van de programmering te maken met het niet uitbrengen van ‘Encore DVD’ voor de mac?

Lees het hele artikel:
http://www.digitalmediadesigner.com/2003/03_mar/editorials/smack105030326.htm

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple en Adobe; trage macs of slechte programmering?
Sluiten