Apple Airport software geupdate naar 3.0

1 reactie

Gisteren (nou voor Amerikaanse tijden eigenlijk nog vandaag) is ook nieuwe software voor Apple Airport uitgebracht. Versie 3.0 heeft wat interface veranderingen (gebruiksvriendelijker). Ook is deze update compatible met Airport Extreme, mensen die al een Airport Extreme hadden, kregen deze versie al mee geleverd. Verder heb ik niet kunnen vinden wat er nog meer nieuw is.

Airport 3.0 voor Mac OS X 10.2
Airport 3.0 voor Mac OS X 10.1.5

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    macpro

    Ik heb Airport 3.0 geladen en daarmee meteen een firmware update voor mijn Snow basisstation uitgevoerd via de “standaard” software. Daarmee ging ik terug van versie 4.0.8 naar 4.0.7. Dus 4.0.8 weer handmatig kunnen laden.
    Het zou handig zijn als Apple ook ergens even vermeld welke versie in de “standaard” set zit op het moment dat je die update wilt uitvoeren.