sctemme
sctemme Nieuws 11 februari 2003

WWDC Registratie Open

De registratie is nu open voor Apple’s Worldwide Developers Conference (WWDC) 2003. Deze conferentie biedt elk jaar een schat aan informatie over het ontwikkelen van software voor de Mac. Vorig jaar werd tijdens deze conferentie Jaguar geintroduceerd. Dit jaar zijn er conference tracks met namen als Enterprise IT en Quicktime — Develop, Produce, Deliver. De beschrijving van deze tracks duidt erop dat Apple de conferentie toegankelijker wil maken: naast de hardcore programmeurs komen nu ook systeembeheerders en multimedia-ontwikkelaars aan hun trekken. Er is een mogelijkheid voor studenten om een beurs voor de conferentie te winnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WWDC Registratie Open
Sluiten