WWDC Registratie Open

Door: sctemme - 1 reactie

De registratie is nu open voor Apple’s Worldwide Developers Conference (WWDC) 2003. Deze conferentie biedt elk jaar een schat aan informatie over het ontwikkelen van software voor de Mac. Vorig jaar werd tijdens deze conferentie Jaguar geintroduceerd. Dit jaar zijn er conference tracks met namen als Enterprise IT en Quicktime — Develop, Produce, Deliver. De beschrijving van deze tracks duidt erop dat Apple de conferentie toegankelijker wil maken: naast de hardcore programmeurs komen nu ook systeembeheerders en multimedia-ontwikkelaars aan hun trekken. Er is een mogelijkheid voor studenten om een beurs voor de conferentie te winnen.

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    Jan-Willem

    Jammer dat het op precies de zelfde dag als mijn eindexamen begint:(