JeePee
JeePee Nieuws 1 februari 2003

TechTool Pro 4 gratis!!

Ja, je leest het goed, TechTool Pro 4 is sinds gisteren gratis!! Niet dat het al uit is, maar Micromat biedt het gratis aan, bij aankoop van òf Drive 10 òf TechTool Pro 3…

Waarschijnlijk komt het reparatieprogramma in april van dit jaar uit en om het alvast te promoten, staat TechTool Pro 4 niet alleen al een maand aangekondigd op een aparte pagina van de site van Micromat, maar biedt Micromat het nu ook als gratis CD-upgrade aan bij aankoop van Drive 10 of TechTool Pro 3.
Je moet deze aankoop wel online bij Micromat doen en in de doos die je krijgt toegezonden zitten ‘de details’… Micromat liet weten dat de details alleen bestaan uit aanwijzingen hoe TechTool Pro 4 te krijgen is en dat het alleen gaat om het indienen van het serienummer van je tijdens deze actie aangeschafte Drive 10 of TechTool Pro 3 en wat gegevens. Ze lieten me bovendien weten dat je ook geen aanvullende verzendkosten hoeft te betalen…

Een klein rekensommetje maakte me duidelijk dat de aankoop van Drive 10 niet alleen bijna $ 30,- onder de prijs zit van TechTool Pro 3, maar dat TechTool Pro 4 waarschijnlijk zelf ook zeker de prijs van TechTool Pro 3 zou gaan krijgen, dus… heb ik mijn bestelling al gedaan…

Micromat
TechTool Pro 4

Reageer op artikel:
TechTool Pro 4 gratis!!
Sluiten