Problemen na 10.2.4-update?

Door: DeX - 5 reacties

Heb je problemen met Mac OS X na het installeren van de 10.2.4-update? Grote kans dat je bij MacNN’s Mac OS X 10.2.4 Special Report de oplossing vind. Zij hebben namelijk de problemen die diverse gebruikers ondervonden na de 10.2.4-update verzameld (uiteraard met bijbehorende oplossingen), en op een speciale pagina gezet.

MacNN Mac OS X 10.2.4 Special Report

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Ganymedus

  Ze bedoelen zoiets als het niet kunnen afsluiten van mail?:(

 • Profielfoto
  DeX

  hmmmmm staat die er niet bij? wellicht even restarten…;)

 • Profielfoto
  Ganymedus

  Probleem blijft constant terug komen. Ook na een reboot.

  Met de hand mail afsluiten gaat goed, maar automatisch als je je mac afsluit, dat wil hij niet.:(

 • Profielfoto
  Murfel

  ik krijg soms gewoon de melding dat ik mijn mac moet heropstarten. Mijn beeld wordt wazig en een venster vertelt me dat in 5 talen!! Niet zo leuk hoor als je plots alles mag verlaten en heropstarten. Ben ik echt niet gewoon van Apple. Weet iemand wat mijn macje heeft?!

 • Profielfoto
  jvh

  NEEN !
  Sorry jongens, maar een update die goed werkt mag ook wel eens vermeldt worden. Congratulations Apple for a Job well done !
  Het installeren duurde zelfs maar enkele minuten, heropstarten, en … alles werkte nog naar behoren.
  Alleen … weet ik (of zie ik) niet wat er veranderd zou moeten wezen, maar alles zal wel beter geworden zijn niet, of vergis ik mij ?

  :p :p :p