MacAttack
MacAttack Geruchten 6 februari 2003

Phillips heeft een rendez vous met Apple

Gooi al je spullen van sony, pioneer, kenwood,… snel buiten want een Maccer koopt Phillips. Of zou ik beter zeggen zal binnenkort switchen naar Phillips. Phillips werkt aan apparaten die via rendez vous samen met je mac werken.

“Apple and Philips share a vision for the future” zei Gerard Kleisterlee (een big shot bij Phillips) Phillips geloofd duidelijk ook in de digital hub en ziet zo al je stereo met iTunes combineren en je Quicktime met je DVD speler Of iPhoto slideshows op je Flat TV.

Philips stelde over laatst zijn Digital Media Receiver voor. Die DMR is ontworpen om het data verkeer probleemloos tussen je apparaten en je Mac te versturen.

Goeie zet voor beiden denk ik zo. Wie wil mijn stereo en TV en DVD speler kopen trouwens?

Thinksecret

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Phillips heeft een rendez vous met Apple
Sluiten