Nieuwe iPod in zicht (deel II)?

Door: Adriaan Mol - 4 reacties

Al eerder schreef Boris in een artikel over de meldingen in de Apple stores dat de iPod uitverkocht was. Daarna bleek dat dus echt door de feestdagen te komen, want we hebben geen nieuwe iPod gezien. Daarna kwam MacWhispers.com met een rodder over nieuwe iPod die FireWire 800 zou gebruiken. Maar nu zijn er specificaties over de nieuwe harde schijven van Toshiba gelekt. Op de FTP site van Toshiba waren documenten gevonden met informatie over schijven die nog niet zijn aangekondigt. De nieuwe 30GB and 40GB schijven zijn 8mm hoog (even hoog als de huidige 20GB schijf) en de nieuwe 20GB is 5mm hoog (even hoog als de huidige 5GB en 10GB schijf). Grote kans dat er dus nieuwe iPods uitkomen met nog grotere schijven en misschien wel andere features.

Bron: MacRumors

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  interFACE

  ik hoop dat de nieuwe iPod standaart een FM radio aan boord heeft :D dan is ie *echt* af

 • Profielfoto
  Haddock

  Leuk die nieuwe ipods maar wat zullen ze gaan kosten? ???

  Als de huidige prijslijn 399,- / 499,- / 649,- behouden blijft gaat het 20 GB model dus 250,- euro in prijs zakken. Terwijl het dingetje ook nog eens kleiner wordt en een firewire 800 aansluiting krijgt. Zou het echt? :0

  Het klinkt misschien onwaarschijnlijk maar nog minder aannemelijk zou zijn dat Apple de nieuwe basis-iPod in prijs gaat verhogen. Goed nieuws dus.

  En als de prijs van de nieuwe imac nou meevalt dan houd ik misschien wel geld over voor zo’n nieuwe 20 GB iPod… ;)

 • Profielfoto
  Elstar

  Ik ben dik tevreden met mijn iPod (5GB en dat is genoeg) maar er is een groot probleem. Met een beetje geluk houd ik na 2 dagen gebruik maar net genoeg stroom over om de afspeelgegevens te bewaren zodat ik dat thuis kan overzetten naar itunes.
  Volgens mij wordt het nu echt tijd om de opslagcapaciteit van de batterij te verdubbelen. Wat moet je nou met 30 dagen muziek op een apparaat wat maar 10 uur stroom levert?
  Opslagcapaciteit zit er meer dan genoeg op mijn computer.

 • Profielfoto
  iAgree

  Precies, mijn enige klacht over de iPod veel te weinig Batterij cappaciteit en ik haal de 10 uur niet eens .
  Helemaal met Elstar eens.
  Met mijn walkman kan ik nog een extra batterij meenemen zodat als de in gebouwde leeg is ik gewoon kan overgaan op de Alkaline en onderweg dus nooit zonder muziek hoef te zitten, en met zo’n batt. kan ik echt dagen spelen en niet een paar uur.
  Plus dat ze ook nog eens relatief goedkoop zijn , alleen niet zo millieu bewust natuurlijk, maar dat is een heel ander onderwerp;-)