Nieuwe iDVD Theme Paks uitgebracht (PAL-compatible)

Door: - 6 reacties

iDVD Theme Pak heeft nieuwe thema’s uitgebracht, te weten versie 3 en 4. Deze thema’s kunnen gebruikt worden voor iDVD-projecten. De 18 thema’s worden verscheept op 2 cd’s, met op elke cd 6 bewegende clips (30 seconden achtergrond clips), 2 stilstaande clips, compleet met achtergrond en knoppen. Per cd betaal je $29,- en dan krijg je nog een thema er gratis bij. Het mooie, voor mensen in Nederland, van de thema’s van iDVD Theme Pak is dat ze volledig PAL-compatible zijn (NTSC-versies zijn natuurlijk ook te koop), dus gebruikt kunnen worden om een Regio 2 DVD te maken met iDVD.

Over iDVD gesproken, mensen die geĂ¯nteresserd zijn in het aanschaffen van iDVD versie 3, kunnen nu met 50% korting hun aankoop doen bij II Clicks. In verband met de opening van hun nieuwe winkel doen ze iLife weg voor 29,- euro. Dat is de helft van de prijs in vergelijking met de Nederlandse Apple store. En als je toch in de winkel bent, vertel de verkoper dan gelijk even dat die PC op de toonbank die als kassa dient vervangen moet worden, want dat kan natuurlijk niet ;-).

Oh ja, iDVD tipje:
Mocht je je afvragen hoe je ook alweer titels genereerd die uit meerdere regels bestaan, surf dan even naar de Macintosh Digital Hub. Daar staat onderaan het artikel (kop: ‘No more multiline titles’) de oplossing van dit probleem in iDVD 2.1 & 3.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  glimburger

  Wat heb je aan een massa thema’s als de ervaring uitwijst dat je er toch meestal maar een beperkt aantal van gebruikt ? Idem dito voor de massa’s overgange die je in sommige montageprogramma’s aantreft.
  Zouden we met z’n allen niet meer gebaat zijn met een update van iMovie 3, waardoor dat alvast wat soepeler zou werken dan nu het geval is ? Moest het niet zijn omwille van de interessante mogelijkheid om nu hoofdstukken in je dvd’s te voorzien, dan was ik waarschijnlijk al terug overgestapt naar iMovie 2.
  Ook iDVD3 zou in mijn ogen best wel een extra adrenalinestoot kunnen gebruiken. Ik krijg geen foutmeldingen, maar ik had toch gehoopt dat het progje op mijn iMac G4-800 toch wat vlotter zou draaien.

 • Profielfoto
  Vincent

  Wat heb je aan een massa thema’s als de ervaring uitwijst dat je er toch meestal maar een beperkt aantal van gebruikt ?
  Dat geldt toch niet voor iedereen?

 • Profielfoto
  jkazius

  Ik vind het maar lelijke thema’s… Voegt weinig of niks toe aan de apple thema’s die we al hebben…

 • Profielfoto
  PeterMeeuwsen

  –> Wat heb je aan een massa thema’s als de ervaring uitwijst dat je er toch meestal maar een beperkt aantal van gebruikt?

  Nu kan je er in ieder geval een beperkt aantal uit een massa kiezen, in plaats van een beperkt aantal uit een beperkt aanbod.

 • Profielfoto
  Yves

  Ik heb II clicks gecontacteerd . Helaas is de actie reeds voorbij! als antwoord kreeg ik:
  Alle pakketten zijn uitverkocht en ook bij de leverancier
  zijn ze even niet te bestellen. In maart zijn ze weer verkrijgbaar
  Maar dan tegen de normale prijs.

  Spijtig he :0

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Leuke promotie truuk:)