Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 10 februari 2003
Leestijd: 1 minuut

MacOSX.nl gaat verhuizen naar een Xserve!

Het begon allemaal in Zweden. Toen we met MacOSX.nl van start gingen draaide de site op een G4 met Mac OS X Server van een vriend van mij in Zweden. Daarna werd de site populairder, dus hebben we deze naar een dedicated server verhuist bij Novahost (een Sun Cobalt server). Deze Cobalt heeft het aardig druk gehad met deze site, want inmiddels krijgt MacOSX.nl op een normale dag zo ongeveer 8000 pageviews. Het word nu dus eindelijk tijd om MacOSX.nl volledig “Apple powered” te krijgen. Boris en ik hebben een Xserve kunnen regelen, deze heb ik vorige week naar de server ruimte gebracht (bekijk daar de foto’s van). We hebben de Xserve overigens niet kunnen kopen van de donaties, maar ze hebben wel wat geholpen natuurlijk. Ergens volgende week zullen we beginnen met de verhuizing van de website zelf. Het kan dus gebeuren dat de website eventjes niet te bereiken is, maar we houden jullie op de hoogte.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.