HSL
HSL Nieuws 12 februari 2003

Konfabulator: eindelijk een actieve Desktop!! :-)

Een actieve desktop? Dat kan nu…

Een to-do-list, een mailchecker (die je Powermate laat knipperen als er nieuwe mail is) een klok, een widget die de laatste 10 bestanden van VersionTracker laat zien.. een er mooie iTunes Remote, een stock indicator, een network monitor. Je kan het zo gek niet verzinnen of je kan het downloaden. En het wordt nog beter, als je een beetje verstand van Java hebt, dan kan je zelf “widgets” maken die alles doen wat je maar wilt. je kan de kleuren helemaal aanpassen door middel van de resources en Photoshop. Het mooie van deze widgets is ook dat ze op/in je desktop liggen..

De software is shareware, kost 25 dollar, naar mijn mening erg duur, maar ik zit er erg over te denken om het toch maar aan te schaffen!!

Je kan Konfabulator HIER downloaden, veel plezier ermee…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Konfabulator: eindelijk een actieve Desktop!! :-)
Sluiten