Het 17″ PowerBook-mysterie

Door: MacAttack - 8 reacties

Herinneren jullie je nog de presentatie van de notebook met het hoge wow-gehalte? Tot zo’n 10 dagen geleden hield Apple vol dat deze in februari op de markt zouden komen. Niets blijkt nu minder waar.
Apple wist reeds eind januari dat de PowerBook 17″ veel later zou uit komen dan februari. Apple-dealers werden hier al van op de hoogte gebracht in januari, maar toch heeft het tot midden februari geduurd voor Apple geĂ¯nteresseerde kopers inlichtte over het feit dat deze niet voor midden maart verkrijgbaar zal zijn. Dit tot groot ongenoegen van mensen die al een order hadden geplaatst. Zij zullen in het beste geval pas midden maart hun felbegeerde notebook ontvangen.

ThinkSecret

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  Flipstra

  Tsja wat een klote streek! Ze waren waarschijnlijk bang dat niemand een PB zou bestellen als die pas een half jaar later verkrijgbaar zou zijn

 • Profielfoto
  araminta

  Behalve dan natuurlijk onze….

 • Profielfoto
  beammeup

  Dit mailtje kreeg ik enige weken geleden.
  >> Bedankt voor uw mail.
  De Powerbooks 17″ zijn al wel beschikbaar, maar de vraag is groter dan het aanbod.
  De levertijd ligt gemiddeld op tien dagen.
  Er zijn er drie uitgeleverd, en hoe eerder besteld hoe sneller in huis.

  Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

  Met vriendelijke groet

  Macwarehouse<< Mijn Powerbook 17" is besteld de dag na de betreffende keynote. En niet bij Macwarehouse, die heb ik alleen gemaild omdat mijn vriendin ook een 17" wil. Hoe dan ook blijft het een slechte zaak dat Apple geen duidelijkheid wenst te verschaffen over de exacte levertijden. Ik heb het geluk dat ik nu een 1GhZ PB heb... er zijn ook mensen die inmiddels met hun handen in het haar zitten. Beammeup

 • Profielfoto
  janster

  Waar heeft cigarman zijn powerbook dan vandaan??? Als dit waar is liegt hij gewoon. Komop cigarman, de bewijzen zijn nu wel erg tegen jouw. laat het bewijs zien en anders zeg gewoon eerlijk dat het niet waar is.

 • Profielfoto
  Stof

  Ik baal er een beetje van dat welles/nietes-geneuzel van het forum nu ook al naar de artikelen wordt getrokken:( :angry: . Laten we dat nou gewoon binnen het forum houden.

 • Profielfoto
  janster

  het gaat niet om welles/nietes. het gaat om de geloofwaardigheid van het forum en haar leden. Als iemand zegt ik heb een powerbook of wat dan ook gekocht, en vertelt dit op het forum, geloof ik hem. Waarom zou zo iemand liggen? Als er echter bewijzen tegen je zijn mag je daarop reageren. dit artikel sluit daarop aan.

 • Profielfoto
  MacAttack

  Dit artikel gaat enkel over het verzwijgen van informatie van Apple naar zijn klanten toe. Gelieve dus de reakties tot dit artikel te beperken. :) Het forum is open voor discussies ;)

 • Profielfoto
  pbgerard

  apple wilde natuurlijk de powerbooks als een komplete verrasing op de markt zetten en als je er eerst voordat je het bekent maakt duidenden powerbooks maakt is de kans dat het uitlekt alleen maar groter. En nu was de inpact enorm maar dat heeft als nadeel dat ze de powerbooks niet zo snel kunnen maken als dat ze bestelt worden. Ze willen ook geen stock voorraad hebben want dat kost geld. Dus dit is voor mij geen verrassing