Gratis Dropstuff en 50% korting op Stuffit Deluxe voor .Maccers

Door: DeX - 13 reacties

Aladdin Systems komt vandaag met een nieuwe promotie. .Mac-gebruikers krijgen een gratis exemplaar van Dropstuff en 50% korting op Stuffit Deluxe:

Aladdin announces a worldwide spring promotion to receive a free copy of Aladdin’s well- known compression product, DropStuff (a $30 value), it shrinks and packages files so they will email quickly and open easily on any computer. The promotion is the latest installment of Apple’s Member Program for .Mac (dot Mac) subscribers (and resubscribers). The .Mac Member Program is designed to provide subscribers additional values above and beyond the .Mac suite of Internet Services.

Voor meer informatie, zie Aladdin .Mac-promotion

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  jamba

  Volgens mij is het voor .maccers want ik heb nu sinds het begin een .mac account en gisteren gewoon dropstuff opgehaald. ???

  leuke actie trouwens geen vervelende ads meer.

  Aljo

 • Profielfoto
  DeX

  Waar zie jij nieuw staan:D

 • Profielfoto
  ElectricCat

  leuk kadootje toch weer:)

 • Profielfoto
  kMIkaZu

  Op de .Mac pagina’s stond dit al van vorige week.

 • Profielfoto
  YoramIH

  Ik weet niet of deze site het van MacFreak heeft, maar daar heb ik Leon vanavond getipt over deze actie. Ik zag het in elk geval voor het eerst op de .Mac homepage (ik bezoek die niet zo vaak).

  In elk geval was dit (blijkbaar oude) nieuws nog niet op MacOSX.nl noch op MacFeak.org gemeld: beter laat dan helemaal niet, toch? (Bij .Mac staat trouwens ‘NEW’ dus zo oud is het nou ook weer niet …)

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Dat werkt trouwens wel op mijn zenuwen die reacties van mensen met “oud nieuws”. Ten eerste zo oud is het in dit geval niet, daarnaast ik ben ook .Mac lid, en ik surf niet elke dag naar .Mac om te kijken wat door ook nog eens nieuws is. Ik gebruik veel DropStuff, en vond dit berichtje dus wel erg fijn.

  Toon een beetje respect voor de redacteurs, ze schrijven om een steendje bij te dragen aan deze gratis Apple community. Bewaar de negatieve reacties voor op een Windows forum bijvoorbeeld.

 • Profielfoto
  botoo

  Nieuws is slechts éénmaal echt nieuw, daarna word het (werelwijd) verspreid en moet in feite dus altijd als ‘oud nieuws’ bestempeld worden, maar als redacties nooit ‘oud nieuws’ door zouden geven, zouden wij als lezer zelden iets te horen/zien krijgen.

  Imo is iets pas echt oud nieuws als het op RTL4 oid geweest is, of als een actie alweer afgelopen is.

 • Profielfoto
  DeX

  Uiteraard was ik eerder met dit bericht dan Leon…;)

 • Profielfoto
  kMIkaZu

  Adriaan: ik ben zelf redacteur bij http://www.im.be
  Dan moet je leren kritiek aanvaarden. En het was zeker niet als kritiek bedoeld, enkel ter info.
  En waar ik dan weer niet tegen kan, is dat er direct reacties komen van “Ga naar een Windows-forum”. Als dat niet sektarisch is! Als je ook maar je mond een beetje open doet bij je Apple-vrienden heb je ineens afgedaan en moet je naar een Windows-forum. Djeezes, echt kinderachtig!!!!

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Was meer als grapje bedoeld;)

 • Profielfoto
  Urbin Design

  Windhoos toch?! :p

 • Profielfoto
  kMIkaZu

  Dan is alles ok. Zand erover :)

 • Profielfoto
  hefting

  alleen maar en vraag: ik wil graag afbeeldingen comprimeren met dropstuff.
  Hoe krijg ik dat op mijn Imac en hoe kan ik er mee werken?

  heerlijk als iemand dat mij zou kunnen uitleggen.