De update golf van Apple…

Door: HSL - 11 reacties

Als ik de rumor sites mag geloven dan gaat de update golf van apple gewoon door! Dan komen er namelijk vanmiddag nieuwe iPods, en komt volgende week de 15,4″ aluminium Powerbook.

De iPods komen er waarschijnlijk in 10GB , 20 GB en 40GB. de 20GB heeft nu precies hetzelfde formaat als de laatste 10GB versie.. en de 40GB wordt net zo dik/dun als de 20GB nu is. (dat hebben de sites gebaseerd op de specs van Toshiba). Dit wordt waarschijnlijk de laatste update voordat hij helemaal aangepast gaat worden.. (misschien wel videoPod, maar daar hebben we al genoeg over gelezen).

De nieuwe PowerBook wordt ietsje groter (.2″) en gaat waarschijnlijk naar dezelfde formaat verhouding als de 17″ heeft, (van ongeveer 3:4 naar 16:10). en hij komt natuurlijk in de nieuwe behuizing, en naar alle verwachting krijgt hij dezelfde specs als zijn grotere broer. (1GHz, DDR, AE, FW800). Naar alle verwachting blijft ook de titanium PowerBook nog tot juni beschikbaar, zodat er ook nog een PowerBook te koop is die OS 9 kan blijven draaien!!

Dat wordt afwachten dus..

Bronnen:
Macrumors
Spymac
Thinksecret

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  Stof

  Ik ben heel benieuwd, zou leuk zijn als er weer nieuwe updates zijn. Kom maar op!

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Het gedeelte over de PowerBooks geloof ik niet echt, maar wat betreft de iPods, zou volgens mij best eens kunnen. Daar had ik ook al een stukje over geschreven:

  http://www.macosx.nl/?page=showarticle&art_id=645

 • Profielfoto
  Shadia

  Ik kan me goed voorstellen dat er een nieuwe 15″ PB komt. De overstap naar DDR en Airport Extreme lijkt me zeker. FireWire 800 lijkt me minder waarschijnlijk.

 • Profielfoto
  Haddock

  Dat wordt dus weer de apple-store in de gaten houden de komende tijd. Denk overigens dat de nieuwe 15″ powerbook exact hetzelfde zal zijn als de 17″, op het scherm na dan. Dus met FireWire 800.

  Potientiele PB 15″ klanten kiezen voor een 15″ ipv een 17″ vanwege de omvang. De prijs is voor deze klanten minder van belang en dus zal er door apple ook niet bezuinigd worden op de 15″. Dat vermoed ik tenminste… ???

 • Profielfoto
  marchel

  lijkt mij ook het meest logise geval

 • Profielfoto
  remier

  Waarom kiest Apple nu eigenlijk voor aluminium ipv titanium ?

 • Profielfoto
  Ganymedus

  titanium is beter in begeleiding van de warmte en tevens een stuk goedkoper te verwerken en uiteraard is het een goedkopere grondstof

 • Profielfoto
  Shadia

  Ganymedus, ik denk dat je aluminium bedoeld.

 • Profielfoto
  ArthurZZZ

  En nu maar hopen dat de iPod’s lekker goedkoop worden!!!:p

 • Profielfoto
  HSL

  blijkbaar hadden ze het toch mis… (as usual..)

 • Profielfoto
  Ganymedus

  hehehe oeps sorrie shadia je hebt gelijk