De afstandsbediening voor je Mac!

Door: - 11 reacties

Jonas Salling heeft weer een leuk programmaatje gemaakt voor je Mac. Hij heeft ervoor gezorgd dat je je mobiele telefoon als afstandsbediening voor je Mac kunt gebruiken. Je moet echter wel een geschikte telefoon hebben. Dit zijn de SonyEricsson T39m, R520m, T68 en T68i.
Het programmatje kan iTunes, iDVD, Powerpoint en Keynote besturen. Zo kun je bijvoorbeeld het volume aanpassen, een volgende nummer/dia selecteren en nog veel meer. (Je kunt ook je eigen acties schrijven!)
Het programma is gratis (beta) en als je al een T68i hebt, zeker een aanrader! Het enige nadeel is dat als je de telefoon als afstandsbediening gebruikt de telefoon niet meer beschikbaar is voor andere programma’s.
Lees verder voor de installatie….

Als je het programma hebt gedownload en geĂ¯nstalleerd werkt het allemaal erg gemakkelijk. In je systeemvoorkeuren kun je instellen welke commando’s je via je telefoon wilt geven. Als je nou in je telefoon naar verbinden > Accessoires gaat kun je je computer selecteren en een programma kiezen, dat je wilt bedienen en klaar ben je…

Reacties

11 reacties
 • web

  Vet, als ik weer eens een spreekbeurt voor Techniek in Powerpoint mag doen ga ik erbij zitten en als iedereen klaar is met lezen en kijken ga ik naar de volgende dia :D

 • Profielfoto
  Lucas Raggers

  Ik neem aan dat je mac dan blootooth moet hebben?

 • Profielfoto
  HSL

  in POWERPOINT…..?? in keynote bedoel je!!:)

  HS-L

 • Profielfoto
  Igor

  klopt lucas…

 • Profielfoto
  Torz

  )werkt alleen met 10.2.4 of hoger(:)

 • Profielfoto
  CubeOwner

  Heb het progje gedownload, en ik niets anders zeggen dan: waanzinnig. Mijn iTunes start automatisch als ik mijn werkkamer binnenloop, en kan meteen een volgend nummer kiezen. Ik ga zeker ook andere programma’s hier mee linken (zoals Keynote;))

 • Profielfoto
  Jlle

  Waanzinnig!!! downloden die hap, veel lol gehad met iTunes en een verbaasde vriendin (ehrm…….. je apple doet raar :))

 • Profielfoto
  Lin

  Heb geen SonyEricsson:( is dit er ook niet voor de palm?

 • Profielfoto
  Pieter Coolsma

  :D Ik heb net gister een T68i besteld. Hij was helaas niet op voorraad, maar van de week komt ie… Nu nog een bluetooth adapter!

 • Profielfoto
  Malenfant

  Wat een wereld app! Werkt als een tierelier! Had al weinig spijt van die T68i (al is ie wat traag soms), maar nu! Waar zijn die handige applescripts?

 • Profielfoto
  Nicolas

  Werkt ook goed met Nokia 3650