Chimera 0.7 vertraagd

Door: DeX - 4 reacties

Veel mensen denken dat Chimera het opgegeven heeft na de release van Safari. Waar blijft Chimera 0.7 in vredesnaam!? Gelukkig heeft het developmentteam van Chimera het nog niet opgegeven, er is wat anders aan de hand. De naam Chimera is namelijk niet legaal. Het Chimera developmentteam heeft nu twee namen die en ‘pakkend’, en legaal zijn, te weten Camino en iVoyage. Chimera 0.7 kan dus niet uitgebracht worden totdat er definitief een nieuwe naam is bedacht…

Lees het hele artikel (engels)…

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  HRH

  Waar ik nou benieuwd naar ben is waarom het niet meer Chimera kan / mag heten? Wie kan er in hemelsnaam bezwaar tegen hebben? Is er ergens op de wereld een margarinefabrikant die zijn product hetzelfde had willen noemen ofzo? Is er iemend die hier iets meer over kan vertellen?

 • Profielfoto
  Goes

  Wat dacht je van de snelle auto TVR Chimera, uit Blackpool in Engeland.
  Ik kan me nauwelijks voorstellen dat zij er bezwaar tegen zuden maken, maar het is ntuurlijk wel hun naam.

 • Profielfoto
  michelvdb

  http://www.chimera.org/
  Chimera is een op UNIX gebaseerde webbrowser die op Xwindows draait.
  Gewoon een geval van ‘wie eerst bij de molen komt diens graan …’

 • Profielfoto
  JeePee

  Ik zou graag Chimera/Camino/iVoyage als mijn tweede browser houden…:D