AppleWorks 7 mogelijk begin april…

Door: JeePee - 8 reacties

Volgens geruchten komt de nieuwe AppleWorks in begin april uit. Mogelijk wordt het gebundeld met Keynote, het zal zeer waarschijnlijk niet in het iLife-pakket terechtkomen.

In de nieuwe versie zou het programma nog beter werken met Microsoft Office-bestanden, maar ook met het exporteren van web-pagina?s. De prijs zou gelijk blijven aan de prijs van AppleWorks 6.

We zullen zien…
Spymac.com

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  Vincent

  Appleworks icm. keynote, betere intergratie met Office, hmmm… serieus bezig met een geduchte concurent aan het worden?:p

 • Profielfoto
  Stof

  Ik lees in dit bericht de woorden ‘geruchten’, ‘mogelijk’, ‘waarschijnlijk’ en nog wat vraagtekens. Nogal onzeker lijkt me. en dan ook nog bij Spymac vandaan, ook niet de meest betrouwbare geruchtenbron. We zullen zien, maar volgens mij is de voorpagina niet de meest geschikte plaats voor dit onzekere bericht.

 • Profielfoto
  JeePee

  Zeg Stof, heb je al gekeken naar de categorie van dit bericht? Het staat er niet voor niets…;)

  Bovendien, had jij een aantal maanden geleden verwacht dat Apple met Keynote zou komen? :D Bij Apple kan alles!!;)

 • Profielfoto
  JeePee

  Geruchten over AppleWorks doen al langer de ronde, ook vóór Keynote al en dat kwam voor ‘de helft’ uit, nu de andere helft nog…;)

  http://www.macosx.nl/?page=showarticle&art_id=582

 • Profielfoto
  Stof

  JeePee, je hebt helemaal gelijk. Ik had de categorie over het hoofd gezien. Toch blijf ik erbij dat SPymac niet de meest betrouwbare bron is.

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Maar SpyMac is dus inmiddels niet meer de enige die met deze gerucht komt, en waarom zou er geen nieuwe AppleWorks komen?

 • Profielfoto
  Stof

  Natuurlijk komt er wel een nieuwe Apple Works. En met name omdat inderdaad vele sites deze roddel melden. Mijn probleem met het bericht is dat het substantie mist; er worden vooral open deuren ingetrapt. Je kunt zo’n bericht wel plaatsen maar dan graag met meer (enigszins betrouwbare) info die over de nieuwe Works beschikbaar is. (P.S. Ik geef alleen maar mijn twee centjes :D )

 • Profielfoto
  JeePee

  Een roddel blijft een roddel en aangezien ik niet bij Apple werk…;) En als ik er werkte, was ik nu (na dit bericht) ontslagen… :0 ;)