Apple Vervangt “Windtunnel” Ventilatoren

Door: sctemme - 8 reacties

Apple heeft vandaag een vervangingsprogramma bekendgemaakt voor de voedingen van de Mirrored Drive Door Powermacs. De reden is specifiek het hoge geluidsniveau van de ventilatoren in deze voedingen: gebruikers klagen steen en been over het lawaai dat deze "windtunnel" Macs maken. Vervanging is gratis (op verzendkosten na) en de oude voeding gaat terug naar Apple.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  Sixer

  Had eerlijk gezegd nooit gedacht dat Apple verantwoordelijkheid zou nemen voor deze irritante ventilatie systemen. Ik heb hem net meteen kunnen bestellen:

  > Power Mac G4 Power Supply Exchange Program
  >
  > Thank you for placing your order.
  > Orders will begin shipping in limited quantities on:
  > March 10, 2003
  >
  > You will receive weekly shipment update notices until your order ships.

  Beetje jammer van de $19.95 verzendkosten, maar a la;)
  Cheers voor deze link Sander.

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Ah, dit ga ik morgen ook even doen!

 • Profielfoto
  Menno

  Ben benieuwd wat het geluidsniveau van deze voedingen worden. De nieuw MDD’s zijn al een stuk stiller, ik hoop dat de mijne net zo stil wordt…

  Voordeel is dat ik nu gebarentaal ken:)

 • Profielfoto
  JanWeijers

  Hmm, ik kreeg bijna dezelfde orderbevestiging als Sander, met deze toevoeging “Shipping time may vary. Please allow 4-6 weeks delivery after March 10, 2003.”

  Eind april kan ik jullie vertellen hoeveel stiller de machine is.

 • Profielfoto
  Gnurk de la Rossa

  Damn ben ik net zelf aan het sleutelen, nou ja.
  Wel lekker dat ze eerst zeggen niks aan de hand en nu ineens (indirect) toegeven dat ze toch een beetje lawaai maken. Ben benieuwd hoeveel het uitmaakt.

 • Profielfoto
  lusn

  Ik heb mijn G4 MDD reeds na 2 weken (december 2002) binnen gedaan bij erkend ARC (Apple Repair Centre)-Belgiƫ. Ze konden er gewoon niks aan doen. Ik betaalde wel de verzendkosten. Nu betalen we ook nog eens verzendkosten. Dat blijft maar kosten voor een technische fout van Apple.
  We zullen HOREN of er beterchap is. :(

 • Profielfoto
  Elger

  WAT ZZEG JE SANDER!!!!! IK VERSTA JE NIET! DIE VENTILATOREN VAN MN MAC MAKEN TE VEEL GELUID!!!!
  :D

 • Profielfoto
  ed

  Vanochtend twee G4 MDD voorzien van nieuwe power-supplies en papst-ventilatoren. De G4’s werken als voorheen… met (zo te horen) evenveel herrie. Jammer van de verzendkosten en het werkom een en ander te installeren. Ook jammer dat Apple nu dure Macs levert die tegenvallen. Ik gebruik al Macs sinds 1985.
  :( :angry: