Apple Please Hire Me!

Door: MacAttack - 7 reacties

Hoe kom je eigenlijk aan een job bij Apple? Ik ben nog nooit een vacature tegen gekomen op de Apple site en aan de poort in cupertino gaan kamperen is nu ook weer niet de oplossing. Tja hoe moet je dat dan doen? Een filmpje sturen misschien ipv een CV? Gary Haus heeft dan toch waarschinlijk al de mooiste CV ooit naar Apple gestuurd.

Download het filmpje onderaan de site.

Pixel Mojo

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  remier

  Super mooi gemaakt;) (vooral de achter kant met CE en de batterijledjes)
  Alleen kon het Apple logo en het font beter maarja, da’s miereneuken…

  Lekker trancy muziekje trouwens:D

 • Profielfoto
  ElectricCat

  Echt prachtig! Ik geef echt helemaal niets maar dan ook niets om van die PDA dingen, maar zo’n iNexus zou ik toch wel willen als ie bestond ;)

 • Profielfoto
  MacAttack

  inderdaad, het grappigste is dat ik niet echt op een notepad stond te wachten tot ik dit zag. Ik was tevredener geweest met de keynote als dit ding nu op de Apple Website stond te schitteren :angry:

 • Profielfoto
  sctemme

  Voor zover ik kan zien zoekt deze meneer niet noodzakelijk een baan bij Apple… fake ads is in de reclame-industrie een hele normale manier om je ‘reel’, je demonstratieportefeuille, aan te dikken. Hoeft niet zoveel te kosten en je kunt laten zien dat je in 30 seconden een afgerond verhaaltje kunt vertellen.

  Oh, en vacatures bij Apple vinden is niet zo moeilijk hoor: scroll gewoon naar beneden op de home page en je komt een link tegen naar http://jobs.apple.com/ waar je zelfs twee vacatures in Bunnik tegenkomt.;)

  Tenslotte, als je naar het hoofdkantoor van Apple in Cupertino rijdt en de hoofdingang binnenloopt, zie je links een bureautje met sollicitatieformulieren.

 • Profielfoto
  MacAttack

  :0 maar die gast had waarschijnlijk Safari en dat werkt niet op de APPLE job site ???

 • Profielfoto
  Ganymedus

  Ik wil ook werken bij apple:-)

 • web

  Weet er iemand of de achtergrond muziek uit dat filmpje zelf gemaakt door hem is of een bestaan nummer is?