Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 3 februari 2003

Alternatief tot tabbed browsing in Safari zit

Uit het forum geplukt (gepost door ckuijjer):
Het programma Pith (url is onfijn, nog 1 keer extra klikken) laat wanneer je Safari gebruikt een klein kader zien met daarin de verschillende Safari vensters die je openhebt. Hierdoor is het net wat makkelijker een ander venster van Safari te kiezen dan via de Dock, waardoor je het tabbed browsen wat minder zult missen.

Het is weliswaar niet echt wat je verwacht van tabbed browsen, en de manier waarop de tabs verplaatsen als je ze aanklikt lijkt mij niet helemaal volgens de Aqua Human Interface Guidelines maar ik denk dat er zo te leven valt met Safari tot tabbed browsing echt geimplemeteerd zal zijn. Ook mooi is dat het programma onthoudt wat voor vensters je allemaal open hebt zodat wanneer je Safari stopt, of Safari zichzelf stopt, je niet kwijt bent wat je allemaal aan het lezen was (heel nuttig om in een browser te zitten, zit ook in Galeon, een browser voor GNOME).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Alternatief tot tabbed browsing in Safari zit
Sluiten