omt_admin
omt_admin Nieuws 27 januari 2003

Wat staat ons deze maand nog te wachten?

Januari is bijna afgelopen en was zeker een maand om niet te vergeten! Met als topper natuurlijk de MacWorld EXPO! Nieuwe powerbooks, keynote, final cut expres, nieuwe airport en natuurlijk de updates voor iMovie, iDVD en iPhoto.

Deze laatste updates moeten alleen nog komen. 25 Januari was de eigenlijke datum maar de release is verschoven naar 31 Januari. Vanaf dan kunnen we iPhoto 2 en iMovie 3 downloaden! Maar er komt nog meer!

Ook 10.2.4 heeft ondertussen zijn intreden gedaan in de mac-wereld en stond al op de nieuwe Powerbooks! Deze update wordt ook nog deze maand verwacht! Dus het wordt zeker nog een aantal tientallen aan MB’s binnen halen deze maand!

Verder is er ook sprake van mogelijk nieuwe hardware… Dit weten we natuurlijk nooit zeker maar een nieuwe iPod is zeer denkbaar!

Reageer op artikel:
Wat staat ons deze maand nog te wachten?
Sluiten