Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 20 januari 2003

Wat cyfertjes van ons dit keer

Vandaag heeft ons 1000ste lid zich aangemeld op ons forum, de gelukkige is de forum gebruiker mdd. Hij krijg van ons een @macosx.nl email adres en website kado. Gefeliciteerd!

In onze statestieken (we houden ze niet geheim) is een overduidelijke groei in MacOSX.nl te zien. Elke maand meer bezoekers. Het begin van 2003 ziet er overigens prachtig uit, we zitten nu al (20 januari) over het aantal bezoekers van december 2002. In de maand december hadden wij in totaal 117.214 pageviews (1.983.563 hits). Onze top dag deze maand was (één dag na de keynote in San Francisco) op 8 januari, deze dag hadden wij 11.647 pageviews (die dag koste bijna 1GB aan dataverkeer). De dag op de keynote zelf hadden we waarschijnlijk meer bezoekers gehad wanneer de server niet op het piek uur was gecrashed. De reden overigens dat de server is gecrashed, was omdat hij een “overload” kreeg, dat houd in: teveel hits en te weinig geheugen.

Er zijn nu 570 artikelen geschreven, waarop ongeveer 2.355 reacties zijn gegeven. In ons forum zijn 21.272 berichten geplaatst, bijelkaar zijn er dus 23.627 reacties geplaatst door bezoekers. Dit gaat dagelijks steeds harder en harder.

Conclusie: Het gaat erg goed met MacOSX.nl, bedankt.
Vraag aan jullie: Hoe kunnen we de site beter maken (plaats als reactie van dit artikel)?

Reageer op artikel:
Wat cyfertjes van ons dit keer
Sluiten