Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 17 januari 2003

TweedehandsMac.nl en MacOSX.nl

Nee, we zijn niet samen gegaan, maar vanaf nu kunnen bezoekers van MacOSX.nl ook de laatste aangeboden en gevraagde advertenties zien die op TweedehandsMac.nl worden geplaatst. Zie rechts in de balken (alleen op de voorpagina).

Daarnaast is er nog een nieuwtje. Omdat ik weet dat veel Maccers onze website als startpagina hebben staan heb ik nu een apparte startpagina voor MacOSX.nl gemaakt. Het is een handig overzicht van alle recente dingen op MacOSX.nl. Deze is nog lang niet af, want er moeten nog wat dingen veranderd worden en er komen nog speciale functies voor leden. Zoals de mogelijkheid om een notitie te zien wanneer je een nieuw privé bericht hebt, er gereageert is op een forum bericht van jouw, etc.. Tevens zie je op deze pagina ook onderaan de nieuwste TweedehandsMac.nl advertenties, maar dan met wat meer details.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
TweedehandsMac.nl en MacOSX.nl
Sluiten