Boris
Boris Nieuws 22 januari 2003

Safari al meer dan 1.000.000 keer gedownload…

Maandag 20 januari werd bekendgemaakt dat Safari al meer dan 1 miloen keer gedownload is sinds 7 januari. Dat betekent dat er 71428 keer per dag gedownload is en aangezien het hele pakket ongeveer 3MB is betekent dat 214285 MB per dag oftewel 214 gigabyte. In totaal is er dus ruim 3 miljoen Megabyte (3000 gigabyte) gewdownload in 2 weken! Meteen ook een goeie test voor de Xserve dus.

In de stats van Macosx.nl zie je dat ook al duidelijk de populariteit van Safari terug. Heel veel mensen gebruiken Safari al om deze site te bekijken. De software van Apple is altijd erg populair maar dit gaat nog maar om een beta. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren als Safari straks echt klaar is en de rest van alle Apple gebruikers om gaat…

Safari Downloads Top 1 Million

Reageer op artikel:
Safari al meer dan 1.000.000 keer gedownload…
Sluiten