Boris
Boris Nieuws 22 januari 2003

Nieuwe iPod in zicht?

Wie nu de Apple Shop bezoekt om een iPod te kopen krijgt deze melding “Due to significant holiday demand, the 5GB iPod is temporarily unavailable”. Maar niet alleen de 5GB versie voor de Mac is slecht te krijgen, ook de Win versie is out of stock. En niet alleen in de US is de iPod uitverkocht, maar ook in Nederland en alle andere landen in Europa. Voor de nuchtere hollanders onder ons betekent dat gewoon dat het iets te goed gaat met de verkoop van de iPod. Maar de echt paranoide Apple fan weet dat dat eigenlijk maar één ding kan beteken: er komen nieuwe iPods aan! We kunnen natuurlijk alleen maar speculeren over wat er komen zal en dat doen we dan ook graag. Een kleuren iPod? Meer GBs? Extra functies en het begin van een kleine Newton revival? Digitale videocamera ingebouwd? Speculeer er op los!

iPod uitverkocht pagina

Update: net gevonden op http://www.macwhispers.com/:

New iPods With FireWire 800 Coming
According to sources inside Texas Instruments, that company is shipping a new low power FireWire 800 (IEEE1394b) bridge chipset to Apple. As the only portable product made by Apple to use such an HDD bridge is the iPod, clearly Apple is preparing to launch new iPod models that implement the twice-as-fast FireWire standard.

Als dat waar is dus waarschijnlijk geen Video, Newton of ander spannend iets.

Reageer op artikel:
Nieuwe iPod in zicht?
Sluiten