MacAttack
MacAttack Nieuws 27 januari 2003

Jobs gaat niet voor het witte huis

Dan nu even aandacht voor het grootste non-event van het jaar. Steve Jobs gaat niet voor president van de Verenigde Staten in 2004. William Foster had het lumineuze idee geopperd om Jobs verkiesbaar te stellen voor de democratishe partij in 2004 en had daar ook een site voor opgetrokken.
Wegens ‘teveel succes’ was de site welgeteld 10 min. online.

Behalve dat probleem was Steve Jobs ook niet echt bereid om eventjes het land te besturen. Zijn familie en 2 bedrijven liggen hem te nauw aan het hart. Zijn verleden zou ook al niet zo in de smaak zijn gevallen bij jan modaal. Alhoewel het na Bush toch al erg moet doen, als men nog iemand op zijn verleden gaat pakken.

“Slashdot readers made some good jokes about a Steve Jobs presidency. One suggested he invade Iraq and rename it iRaq. ”
Wired
Slashdot

Reageer op artikel:
Jobs gaat niet voor het witte huis
Sluiten