MacAttack
MacAttack Nieuws 9 januari 2003

iTunes of iNapster?

iTunes heeft een nieuwe onofficiele plug-in “iCommune”. iCommune geeft iTunes-gebruikers de mogelijkheid hun audio-bestanden uit te wisselen. Inderdaad, iTunes goes file-sharing. Dit is een onofficiele plug-in en dus geen download van Apple. Toen ik het gisteren uitprobeerde deed iCommune  –  1.0b1 enkel mijn iTunes crashen, maar die major-bug zou nu al hersteld moeten zijn in 1.0b2.

Op zich is het wel een missing feature bij iTunes, maar deze plug-in zou wel eens nadelig kunnen zijn voor Apple. Platenfirma’s zullen niet echt toejuichen dat iTunes (dan nog wel in combinatie met de iPod) de nieuwe Napster wordt.

iCommune  –  1.0b2 (de b staat voor beta!)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iTunes of iNapster?
Sluiten