Adriaan Mol
Adriaan Mol Geruchten 14 januari 2003

IDC: “Linux streeft Mac OS X binnen twee jaar voorbij”

De redacteuren van ontmoeting.nl hebben hun mening en visie op een artikel van IDC geplaatst, hier slechts een gedeelte uit het artikel: “IDC vertelt dat de Linux systemen voor 1,7% van de desktop-verkopen in 2001 hebben gezorgd tegen 1,5% in 2000. Men stelt dat het aantal “switchers” naar Linux met de dag groeit. Men wijst daar op het fenomeen van ondermeer de Wal-Mart (Amerikaanse supermarktketen) die voor enkele honderden dollars PC’s verkoopt die ondermeer voorzien zijn van het operatingsysteem “Lindows” en distributies zoals Mandrake en anderen. Verder is Evesham actief in dergelijke verkoop aanbiedingen met operating systeem, computer, beeldscherm, muis en toetsenbord. In ieder geval bezitten al deze computers een open source systeem.

Dit artikel gaat nog veel verder op ontmoeting.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
IDC: “Linux streeft Mac OS X binnen twee jaar voorbij”
Sluiten