MacAttack
MacAttack Nieuws 30 januari 2003

e-thrombosis “The return of the killer PC”

Dat PeeCee-en schadelijk is voor de gezondheid, dat kunnen velen beamen. Bijna iedereen heeft al wel eens op een wintendo gewerkt en er bijna een hartaanval aan over gehouden. Maar nu blijken PC’s nog ongezonder te zijn dan eerst werd aangenomen. En wat u nu zal vernemen zal u met verstomming slaan.

Microsoft zit er voor niets tussen!!!!!

In Nieuw-Zeeland is een jongeman bijna gestorven aan e-trombose. E-trombose is geen nieuwe drug of de nieuwe browser van Windows. E-trombose is een vorm van DVT (Deep vein thrombosis). DVT is ook bekend als die enge vliegtuig-aandoening die je kan krijgen door te lang stil te zitten in economy-class.

Als je dus het voorbeeld volgt van deze jongeman en 18 uur per dag achter je PC (computer voor ons) zit. Zou je wel eens bvb een mooie bloedklonter kunnen ontwikkelen in je been, die zich richting je longen begeeft.

Het feit dat de ziekte e-trombose en niet iTrombose heet, hoeft ons dus niet te doen denken dat dit weer een virus is dat enkel op Windows werkt, het is cross-platform (en geen virus).

Om er zeker van te zijn dat jullie nog vele artikeltjes van mij zouden lezen zou ik voorstellen van dit artikel nog een keertje over te lezen en tegelijkertijd het ene been even te strekken en vervolgens het andere. Ik zal ook binnenkort een video uitbrengen met been-oefeningen voor tijdens het surfen, gamen, chatten, coden of posten. Deze video zal iRobics heeten en verkrijgbaar zijn in elke MacAttack store.

newscientist.com

Reageer op artikel:
e-thrombosis “The return of the killer PC”
Sluiten