JeePee
JeePee Nieuws 23 januari 2003

DiskWarrior 3…

Dat DiskWarrior 3 er aan zit te komen, weten veel MacOSX.nl-bezoekers waarschijnlijk al, maar wat het programma ongeveer in gaat houden en hoe het er uit komt te zien…

DiskWarrior 3 is het nieuwe broertje van DiskWarrior 2.1.1, een reparatieprogramma dat onder Mac OS 9 (en op systemen daaronder) draait. Ondanks dat het een Mac OS 9 programma is, is het zeer waarschijnlijk het beste reparatieprogramma voor Mac OS X en de Mac. Op internet zijn talloze succesverhalen te vinden van dit geweldige product. Om een klein zeer recent voorbeeldje te geven ga je naar de volgende link: MacFreak Forum

Maar wat worden de nieuwe features van DiskWarrior 3, wanneer komt het uit en hoeveel gaat het programma kosten….

Op de laatste MacWorld Expo werd een Sneak Peek van het programma aan bezoekers uitgereikt en een persoon die dit op zijn Mac getest had, schreef dat het programma in minder dan 4 minuten zijn harde schijf van 80 Gb (op een 1.25 Ghz DP PowerMac) had gerepareerd. Verder test DiskWarrior 3 ook hardware-achtige problemen en is in staat om voortdurend automatisch op de achtergrond je Mac in de gaten te houden. Hierdoor kan het je op tijd waarschuwen om bij aankomende problemen DisWarrior 3 te draaien.

Alsoft wil het programma half februari op de markt brengen tegen een online prijs van 70 dollar. De prijzen bij Dixons en de Applestore zijn nog niet bekend…

Zie ook voor plaatjes, de volgende links:

RailHeadDesign (op die site iets naar beneden scrollen)
MacBidouille

Reageer op artikel:
DiskWarrior 3…
Sluiten