MacAttack
MacAttack Geruchten 14 januari 2003

Apple verliest $450.000.000 aan iLife

Zoals je op vele sites al kon lezen, net voor de keynote in San Francisco, zou Apple $50 hebben willen aanrekenen voor iLife. Voor mensen die goed hebben opgelet, op de site (in belgie) stond op 7 januari dat iTunes gratis kon gedownload worden, maar iPhoto en iMovie zouden enkel via iLife worden verschaft. Dit werd inmiddels al gecorrigeert. Dezelfde vermelding staat in een boek over iLife. Blijkbaar heeft Steve Jobs, na het lezen van e-mails en forums (waarschijnlijk MacOSX.nl), nog op de valreep beslist om deze toch gratis te verschaffen.

Aan de hand van de cijfers die Jobs meedeelde betreffende het aantal downloads van iPhoto (18 miljoen) berekende ThinkSecret dat Apple zo 480 miljoen dollar door het raam ziet vliegen, als de helft van de iPhoto gebruikers iLife zou aanschaffen.

Wie zei er ook alweer dat Steve jobs een geldwolf is?

Hier vind je een afbeelding uit het desbetreffende boek, met dezelfde tekst die in het nederlands op de Apple site (belgie) stond

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple verliest $450.000.000 aan iLife
Sluiten