MacAttack
MacAttack Geruchten 16 december 2002

Wat verwachten we zoal van Apple in 2003

2002 was echt een Mac jaar, we kregen niet enkel de mooiste computer te zien, we kregen ook de eerste volwassen versie van OSX, supergoede commercials, het doorbreken van de Ghz barriere, hordes kwijlende windonezen voor het iMac uitstalraam en nog veel meer.

Gaat deze grote triomftocht ook verder in 2003? Niet voor de eerste maanden van 2003 blijkbaar, want behalve iMacs en eMacs van 1Ghz (de iMac met een groter high-end scherm) lijkt er niet veel in de Apple toverdoos meer te steken. Er gaan wel geruchten voor een nieuwe digital lifestile device (iPhone?) en muizen en toetsenborden met bluetooth ondersteuning, maar die lijken meer te komen uit het verlangen van mac gebruikers dan uit de eventuele ontwikkeling ervan.

Op nieuwe powermacs wordt niet gerekend enkel op een aantal kleine veranderingen zoals bluetooth aan boord en een snellere superdrive.

Mja grootste verandering zal blijkbaar zijn dat sommige macs niet meer in OS9 zullen booten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat verwachten we zoal van Apple in 2003
Sluiten