Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 3 december 2002
Leestijd: 1 minuut

Wat gebeurt er op mijn Mac?

Je hebt CPU Monitor (standaard geinstalleerd bij Mac OS X), heel wat netwerk monitor tools en zo heb je eigenlijk voor alles wel iets. Ikzelf vind het af en toe wel stoer als er allemaal grafieken en nummers door het beeld heen schieten, al weet ik niet precies waarvoor ze zijn, het ziet er toch leuk uit!

iPulse is zo’n utility. Het meet eigenlijk vanalles (CPU, system load, netwerk activiteit, geheugen, schijf gebruik en de datum en tijd). Eigenlijk een beetje teveel om in een circel van 50 bij 50 pixels te stoppen, maar het is ze toch gelukt. Al is het in het begin moeilijk te analiseren wat alles is, het ziet er toch leuk uit.

iPulse

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.