Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 1 december 2002
Leestijd: 1 minuut

Grafische kaarten Tibook gereed

ATI heeft drie weken na de release van de nieuwe Power Books en iBooks de grafische kaarten pas in orde. Het gaat om de Mobility Radeon 9000 en Mobility Radeon 7500, 64mb en 32mb, kaarten die in de Power Books en iBooks zitten.

Greg Joswiak (vice president van Apple’s hardware produkt marketing) zei over deze kaarten: “By choosing the world’s fastest, most feature-rich mobile graphics processors for both the PowerBook and iBook, we’re delivering best-in-class graphics performance to our professional and consumer portable customers.

Dus eigenlijk is het helemaal niet erg dat ze te laat zijn, als je ziet wat je ervoor terug krijgt. 🙂

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.