MacAttack
MacAttack Nieuws 6 december 2002
Leestijd: 1 minuut

Apple Carbon Sound Manager

Software Update heeft mij net verlicht met een nieuwe update. Zoals elke OSX-er dacht ik onmiddelijk aan DE holy grail, genaamd 10.2.3. Maar OK, Sinterklaas heeft niet dé verwachte update mee, maar… laat ons niet met lege handen achter. Onze Sound Manager krijgt een update en dat is beter dan niks. Wat wordt dan verbeterd?

Euh om eerlijk te zijn, ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat, de Carbon Sound Manager Update zorgt voor een hogere betrouwbaarheid en betere prestaties van programma’s die gebruikmaken van de Carbon Sound Manager.

Nu weet je evenveel als ik, dus installeren die handel.

Update Ook komt Apple met een Apple DVD Studio Pro 1.5.2 en Apple Final Cut Pro 3.0.4 update!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple Carbon Sound Manager
Sluiten