MacAttack
MacAttack Nieuws 29 november 2002
Leestijd: 1 minuut

Traktor DJ Studio 2.0 is uit!!!

DJ’s of the benelux this is your moment!!!! De DJ’s die het forum bezoeken kennen de zware last die plaatjes draaien met zich meebrengt. DJen is echt wel een zwaar bestaan : elk weekend moet je minstens 2 loodzware koffers volgeladen met vinyl rondzeulen en eens aangekomen blijkt meestal het mengpaneel toch niet die Rodec te zijn die je had gevraagd en de naalden onder je technicsen zijn al meer dan 2 jaar aan vervanging toe. Deejayen kan dus echt wel een hel zijn.

Niet voor de moderne DJ! Die komt gewoon fluitend binnengestapt met enkel een rugzakje waar hij een iBook uit tovert. Niks koffers, geen mixers met defecte sliders. Gewoon alle tracks op AIFF files opslaan op je iBook en alles door een handige playlist sectie, DJ mixer, beat matcher, digital scratcher, cue section, en high-quality filters sturen, de tent in brand steken en hup fluitend naar het volgende feest.

Het reeds beruchte DJ software programma ‘Traktor DJ Studio’, heeft een zware upgrade ondergaan en is nu uit op OS X.
Je kan een demo van Tractor hier downloaden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Traktor DJ Studio 2.0 is uit!!!
Sluiten